Микуличин готель Міленіум

Микуличин готель Міленіум

Які асоціації з Карпатами? Так, неперевершена цілюща природа, запаморочливі краєвиди, унікальна флора та фауна та неповторний гуцульський колорит. Ці незмінні історично асоціації, якісно доповнилися бездоганною туристичною інфраструктурою. В першу чергу це стосується готелів.
Власне кажучи, готель – поняття багатопланове. Це може бути просто будівля, де можна переночувати. Але це не принцип карпатських готелів! В Карпатах готель – це повноцінний оздоровчо-відпочинковий комплекс з максимальними можливостями для розваг та релаксації.
Микуличин є одним з досконалих зразків того, як перетворити звичайне карпатське містечко, на туристичну мрію. І якщо природа та клімат Карпат є незмінно чудовими, то якість сучасних готелів Карпат варта найвищої похвали.
Одним з неперевершених закладів для відпочинку та розваг є Микуличин готель Міленіум. Створений як поєднання традиційних карпатських, гуцульських мотивів та матеріалів, з ультрасучасними технологіями комфорту і безпеки, готель Міленіум в Микуличині можна рекомендувати найвибагливішому туристу.
Неповторний оригінальний інтер’єр, досконалий сервіс, вишукана кухня ресторану, спа-салон та безліч різноманітних розваг за прийнятною ціною є неодмінними характеристиками готелю Міленіум в Микуличині, Карпатах, Буковелі, Яремче.

Популярні публікації